Palvelut

Uusyrityskeskus tarjoaa luottamuksellista ja maksutonta asiantuntijaneuvontaa yritystoimintaa suunnitteleville henkilöille tavoitteena saada aikaan kannattava yritys. Autamme myös yrityksen ostamista miettiviä. Otathan rohkeasti yhteyttä, mikäli yrittäjyys kiinnostaa!

Autamme omistajanvaihdoksissa Helmi-hankkeen kautta. Lisätietoja hankkeesta tämän sivun alareunasta.

HENKILÖKOHTAINEN NEUVONTA

Neuvonnan pääpaino on liikeidean ja liiketoimintasuunnitelman kehittämisessä sekä kannattavan liiketoiminnan edellytysten arvioimisessa. Henkilökohtainen neuvonta on maksutonta ja luottamuksellista. Tapaamisen yhteydessä neuvomme myös yrityksen rahoitukseen, eri yritysmuotoihin, verotukseen, kirjanpitoon, starttirahaan ja vakuutusturvaan liittyvissä asioissa. Tarvittaessa hyödynnämme neuvonnassamme laajan asiantuntijaverkostomme osaamista. Neuvontamme avulla yrittäjyytesi lähtee hyvin käyntiin.

TOIMI NÄIN

1. Varaa aika yritysneuvojalle nettiajanvarauksella, puhelimitse (050 350 2055 tai 050 412 9009) tai sähköpostilla. Tarkemmat yhteystiedot löydät täältä. Aikoja on yleensä saatavissa viimeistään noin viikon päähän.

2. Alkavan yrittäjän Perustamisoppaasta löydät aloittavan yrityksen muistilistan, josta pääset helposti tarkistamaan, miten edetä uuden yrityksen perustamisessa. Meiltä saat Perustamisoppaan myös paperisena omaksi Tuma-talosta osoitteesta Sammonkatu 12, 2. kerroksesta aulan pöydältä arkisin klo 8-16.

Uusyrityskeskuksen neuvonta-ajat ovat sangen kysyttyjä, joten mikäli varattu aika ei sovikaan sinulle, muistathan perua ajan.

Palvelumme ovat asiakkaillemme henkilökohtaisia, maksuttomia ja ehdottoman luottamuksellisia. Noudatamme toiminnassamme laatusertifikaattia, joka on myönnetty standardin SFS-EN ISO 9001:2015 mukaisena.

 


Autamme yritysostoa suunnittelevia ja edistämme omistajanvaihdoksia Etelä-Savon alueella. Toiminta on osa Helmi-hanketta. Lisätietoja tästä.