Palvelut

Uusyrityskeskus tarjoaa maksutonta neuvontaa yritystoimintaa suunnitteleville henkilöille tavoitteena saada aikaan terve ja toimiva yritys. Autamme myös yrityksen ostamista miettiviä. Otathan rohkeasti yhteyttä, mikäli yrittäjyys kiinnostaa!

Autamme omistajanvaihdoksissa Rebuil Business-hankkeen kautta. Lisätietoja hankkeesta tämän sivun alareunasta.

HENKILÖKOHTAINEN NEUVONTA

Neuvonnan pääpaino on liikeidean ja liiketoimintasuunnitelman kehittämisessä sekä kannattavan liiketoiminnan edellytysten arvioimisessa. Henkilökohtainen neuvonta on maksutonta ja luottamuksellista. Tapaamisen yhteydessä neuvomme myös yrityksen rahoitukseen, eri yritysmuotoihin, verotukseen, kirjanpitoon ja vakuutusturvaan liittyvissä asioissa. Tarvittaessa hyödynnämme neuvonnassamme laajan asiantuntijaverkostomme osaamista.

TOIMI NÄIN

1. Varaa aika yritysneuvojalle nettiajanvarauksella, puhelimitse (050 350 2055) tai sähköpostilla. Tarkemmat yhteystiedot löydät täältä. Aikoja on yleensä saatavissa noin viikon päähän.

2. Pyri laatimaan alustava liiketoimintasuunnitelma jo ennen neuvontaan saapumistasi https://oma.yrityssuomi.fi palvelussa. Palveluun kirjaudutaan sisään pankkitunnuksin. Ohjeet palvelun käyttöön löytyvät etusivun alalaidasta, kohdasta Palvelut ja tekninen tuki. Voit kutsua neuvojan suunnitelmasi kommentoijaksi tai lähetä suunnitelma pdf-tiedostona neuvojallesi etukäteen. Kun hahmottelet liiketoimintaa ja laskelmia etukäteen ja toimitat ne neuvojalle, teille jää tapaamisessa enemmän aikaa käsitellä ydinasioita.

3. Mikäli aiot hakea starttirahaa, lue starttirahaesite ja toimi ohjeistuksen mukaan. TE-palvelut/starttiraha.

4. Tutustu yrityksen perustamisoppaaseen, josta löydät tiiviissä muodossa tärkeimmät yrityksen perustajan tarvitsemat tiedot.

Palvelumme ovat asiakkaillemme henkilökohtaisia, maksuttomia ja ehdottoman luottamuksellisia. Noudatamme toiminnassamme laatusertifikaattia, joka on myönnetty standardin SFS-EN ISO 9001:2015 mukaisena.

Uusyrityskeskuksen neuvonta-ajat ovat sangen kysyttyjä, joten jollei sovittu aika käykään Sinulle, peru se. Voimme sopia uuden ajan ja tarjota peruutusaikaa jollekulle toiselle.


Autamme yritysostoa suunnittelevia ja edistämme omistajanvaihdoksia Etelä-Savon alueella. Toiminta on osa Rebuild Business-hankketta. Lisätietoja tästä.